Hirdetés

Days Gone Livestream - motorozunk egy órácskát

|

A héten megjelenik végre a Days Gone, mi pedig bele is nézünk egy rövid stream erejéig már most, a megjelenés előtt.

Hirdetés

Nyakunkon a Days Gone megjelenése, Paca már vadul körmöli a tesztet, hogy az első adandó alkalommal mesélhessen benne arról, hogyan is sikerült a Bend Studio játéka. Arra viszont már most lehetőséget kaptunk, hogy egy kisebb szeletet megmutathassunk nektek. 

Hirdetés

Kaci ma este 8 órakor izzítja be a streamet, amelyre komoly megkötések vonatkoznak, pontosan egy órányi anyag lehet most még csak az adásban, de azért ebbe az órácskába is bőven bele fog férni egy csomó izgalom. Most még van időtök bekészíteni enni és innivalót, de nagyon messzire már ne menjetek, hiszen hamarosan kezdünk!

Hamarosan tehát érkezik a Days Gone teszt is, ha pedig nem akartok lecsúszni róla, akkor mindenképp érdemes feliratkozni a csatornánkra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)