Hirdetés

Days Gone Presskit Unboxing - motoros bandát alapítunk

|

Befutott a Days Gone sajtócsomagja, jól ki is bontottuk.

Hirdetés

Kedvenc Kacink vad országúti motorossá változott, ugyanis megérkezett a szerkesztőségbe a Days Gone meglehetősen menő sajtócsomagja, ő pedig természetesen azonnal le is csapott rá. 

Hirdetés

No, persze nem csak saját szórakoztatására esett neki a pakknak, ugyanis egy unboxing videóban mutatja meg most nektek, hogy mit is rejt a Days Gone press kit. Annyi bizonyos, hogy ezt a kendőt még azok is szívesen elfogadnák, akik még sosem száguldottak két keréken. 

A Days Gone április 26-án jelenik majd meg, kizárólag csak PlayStation 4-re. Tervezünk a játék kapcsán livestreamet és videotesztet is, szóval ha nem akartok ezekről lemaradni, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar hivatalos YouTube-csatornájára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)