Hirdetés

Tudtad, hogy az első Batman évtizedek óta halott?

|

A DC Comics első Batmanje már azelőtt életét adta a világ megmentése közben, hogy a legtöbben egyáltalán a kezünkbe vettünk volna egy képregényfüzetet.

Hirdetés

Új videósorozatot indítunk el, amelyben a korábbi hosszabb, komplexebb magyarázók helyett ezúttal csak kisebb képregényes momentumokat, történetszálakat, érdekességeket mutatunk be. Az első részben rögtön a DC Comics és a világ egyik első szuperhőséről, az aranykori Batmanről fogunk mesélni, aki bizony immár több mint 40 éve halott.

Hirdetés

Ha tetszik nektek ez a formátum, és a jövőben is szívesen néznétek hasonló rövidke videókat, különféle képregényes érdekességekről, akkor ezt a like gomb heves nyomkodásával hozhatjátok a tudtunkra, illetve kommentben is nyugodtan jöhetnek tippek arra, hogy miről meséljünk nektek legközelebb ebben a sorozatban

Amennyiben pedig eddig még nem tettétek volna, mindenképpen iratkozzatok fel, és bökjétek be a cuki kis csengettyűt is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)