Hirdetés

Láttuk a Deadpool 2-t

|

Ott jártunk a Deadpool 2 sajtóvetítésén, és bár még túl sokat nem árulhatunk el, mindenképp szerettük volna veletek megosztani az első benyomásainkat.

Hirdetés

Kaci és Csirke ma délelőtt az első között nézték meg a Deadpool 2-t, és bár az embargó miatt a kritikánkra és a részletes kibeszélőre még egy picit várni kell, a fiúk egy-két mondat erejéig megosztották az első benyomásaikat a filmről, konkrétumok azonban itt még nem hangozhattak el. 

Hirdetés

Május 17-én, csütörtökön (igen, a videóban véletlenül rossz dátum hangzik el) már bárki megnézheti Deadpool második kalandját, sőt már kedden és szerdán is lesznek sok helyen premier előtti vetítések. Ha azonban addig nem bírjátok már ki, és legalább két bővített mondatot szeretnétek hallani a moziról, akkor tökéletes helyen jártok.

Maga a kritika holnap hajnali 5 órakor élesedik a GSO-n, a spoileres kibeszélőre pedig valamikor az esti órákban számíthattok, ugyancsak kedden. Ha nem akartok lemaradni róla, akkor ildomos rákönyökölni a feliratkozás gombra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)