Hirdetés

Deadpool 2 SPOILERES kibeszélő

|

Megérte-e várni a Deadpool 2-re? Sikerült-e felülmúlni az első részt őrültségben? Kibeszélőnkből kiderül.

Hirdetés

Kaci és Csirke már a hét elején megnézhette a Deadpool második részét, nem sokkal a vetítés után pedig fel is vettek a srácok egy videót, amelyben alaposan kivesézik a szószátyár mutáns legújabb kalandját.

Hirdetés

Mivel ma elérkeztünk a film hivatalos hazai premierjének napjához, immár bárki megnézheti a Deadpool 2-t, és utána a mi ukibeszélő videónkra is rávetheti magát. Ha ránk hallgattok, akkor csak és kizárólag akkor indítjátok el az alábbi videót, ha már ti is láttátok a mozit. Kár lenne a spoilerekkel elrontani ezt a tényleg szórakoztató filmet. 

Ha viszont már túl vagytok az élményen, akkor bátran bökjetek rá a lejátszás gombra, utána pedig lent a kommentek között osszátok meg velünk saját véleményeteket is!

Deadpool már feliratkozott a GamesStar You-Tube csatornájára, úgyhogy neked is éppen itt lenne az ideje:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)