Hirdetés

Minden, amit Kábelről tudni érdemes

|

A Deadpool 2-ben debütál a mozivásznon Kábel, akinek olyan bonyolult képregényes múltja van, hogy ahhoz képest még a Metal Gear Solid sztorija is gyerekmese. Most megpróbálunk mindent érthetően elmagyarázni.

Hirdetés

A héten debütál a Deadpool 2, amiben Ryan Reynolds karakterét várhatóan legalább egy tucatszor veri majd orrba Kábel, a Marvel képregények egyik legkeményebb időutazója. Josh Brolin Thanos után ismét kemény fába vágta a fejszéjét, de ha valaki, akkor ő ki tudja majd hozni a maximumot a karakterből.

Hirdetés

Kábel képregényes múltja elképesztően csavaros, hála a rengeteg különböző idővonalnak, amiben felbukkan. Csecsemőként mutatozott be az X-Men képregényekben, az esküdt ellensége természetesen a saját klónja, harcolt a Bosszúállók ellen és az oldalukon is. Az alábbi videóban minden fontos dolgot elmagyarázunk, érdemes megnézni még mielőtt beültök a moziba!

Ha szeretnétek több hasonló jellegű videót látni, akkor bökjetek rá a feliratkozás gombra! Kommentben pedig jöhetnek az ötletek, hogy kinek a sztoriját dolgozzuk fel legközelebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)