Hirdetés

Destiny 2 4K gameplay - maxra húzva próbáltuk ki az év egyik legjobban várt játékát

|

Az Nvidia volt olyan kedves és meginvitált minket egy kis mókázásra, így megnézhettük, mit is tud a Destiny 2, ha egy 1080 Ti-vel szerelt gépen minden beállítást maximumra állítunk.

Hirdetés

A Nintendo standja mellett egyértelműen a PC-s Destiny 2 volt a legnépszerűbb az E3-on, voltak rajongók, akik egy teljes napot álltak sorba, hogy játszhassanak pár kört a Bungie új üdvöskéjével az Nvidia gépszörnyein.

Nekünk szerencsére nem kellett várnunk, VIP belépőnk volt az Nvidia bunkerébe, ahol már csak a play gombra kellett rányomni, hogy belevessük magunkat az őrületbe. A srácok elmondták, hogy nagyon büszkék arra, hogy nem egy egyszerű konzolos portról van szó, hanem a kezdetektől együtt dolgoztak a Bungie fejlesztőivel, így a nulláról úgy rakták össze a játékot, hogy abból a legtöbbet hozhassák ki PC-n. Így született meg az alább is látható végeredmény, ahol is 4K felbontás mellett, minden beállítást a lehető legmagasabbra állítva is stabil 60 fpssel játszottunk, mindezt egyetlen GPU-val.

Igaz, hogy a gépünkben egy 1080Ti dübörgött, de így is dícséretes, hogy egyetlen kártyával ki lehet hozni a játékból az abszolút maximumot, ami - ahogy az a videón is látszik - bizony nem kevés.

További videókért iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)