Hirdetés

GameStar Hype - miért pörögtünk rá ennyire a Destiny 2-re, és milyen lesz az új Assassin's Creed?

|

A Hype e heti, szokatlanul hosszúra nyúlt adásában HP, Kaci és mazur beszélgetnek Destiny 2-ről, Assassin's Creed Originsről, E3-ról, South Parkról, The Witcher sorozatról és kalózkodásról.

Hirdetés

Egy ideje változtattunk a GameStar Hype formuláján: úgy döntöttünk, sokkal jobb lesz, ha megvitatjuk a játékvilág dolgait, mintha csak HP vagy BZ mesélne nektek róluk. Úgy látjuk, egyetértetek azzal, hogy ez jó döntés volt, ezért ezen a héten is körbeültük a félig-meddig ovális asztalt, és elővettük a legérdekesebb témákat.

Ezúttal HP, Kaci és mazur ültek a kamera elé, és mivel az E3-as blokk elég hosszúra nyúlt, a mostani adás 54 perces lett. Érdemes végigülni, ugyanis a srácok beszélgetnek a Destiny 2-ről (aminek trailerét a felvételkor még nem látták, de azért ötletelgettek), a kiszivárgott Assassin's Creed: Originsről, arról, mit várunk az E3-on (ahova Kaci egyébként kiutazik, hogy helyből szolgáltasson tartalmat), és hogy milyen lehet a Netflix-féle The Witcher sorozat. Szóba kerül az is, hogy ilyen-olyan filmek és sorozatok kiszivárogtatásával fenyegetőznek a hackerek újonnan. Kapcsoljátok be, dőljetek hátra, aztán szóljatok hozzá a témákhoz ti is.

Ne felejtsétek el like-olni a videót, ha tetszett, és feliratkozni a csatornára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)