Hirdetés

Destiny 2 livestream - semmi nem állíthat meg minket

|

Lelkes kis csapatunk ismét rávetette magát a Destiny 2 raidjére, és a tervek szerint bőséges loottal távozunk majd az este végén. Tartsatok velünk!

Hirdetés

Miközben én még mindig a Destiny 2 PC-s megjelenését várom, a többiek már ezerrel farmolják a raidet a legjobb lootokért. Például épp most is.

Hirdetés

És ha már ott vannak, közvetítik is élőben a dolgot. EndreManhoz ezúttal Paca és Gócza csatlakoztak a szerkesztőségből, a GameStar hármasát pedig néhány tapasztalt pajtás egészíti ki, hogy biztos legyen a siker. Ez már egy összeszokott gépezetnek mondható, így remélhetőleg simán veszik majd az akadályokat a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)