Hirdetés

Destiny 2 livestream - nézz bele velünk a játék első pár órájába!

|

Megérkezett végre a Destiny 2, és nem is tudnánk jobb esti programot, mint hogy veletek együtt megnézzük, milyenek az első lépések.

Hirdetés

Mint homokórában a homokszemeket, úgy figyeltük a százalékmutatót, amikor a Destiny 2 lekúszott végre teljes, 30 GB-os valójában. Megérkezett, mi is megérkeztünk. 

Hirdetés

A guardianeket újra szólítja a kötelesség, mi pedig nem mondunk nevet a hívásra, ezért 19:15-től EndreMan mutatja meg, milyen a játék első órája, majd ha minden jól megy, Paca és Csirke csatlakoznak hozzá, hogy egy alakulatot alkotva közösen kenjék el a cabalok, vexek, fallenek száját. Nagyjából 21:00-ig tart majd a közvetítés, úgyhogy később is érdemes lesz csatlakozni. A livestreamet itt találjátok:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)