Hirdetés

A Disney megveszi a Pókember filmes jogait?

|

Pókember most még marad a Marvel Filmes Univerzumban, de ez nagyrészt a Sonynak köszönhető. Videóban mondjuk el, miért nem valószínű, hogy a jogok végleg a Marvelnél landolnak.

Hirdetés

Néhány héten át szomorúságban tartott minket, hogy hiába volt nagyon jó Tom Holland Pókemberként, és hiába illett az MCU-s filmek szereplőgárdájába, a Marvel és a Sony összekaptak, ezért úgy tűnt, véget ért egy rövid, de emlékezetes korszak.

Hirdetés

Aztán a két stúdió végül megállapodott, Holland még legalább a harmadik Pókember-filmben magára ölti a kék-piros (vagy piros-fekete, esetleg teljesen fekete, de van még pár variáció) jelmezt. Most viszont a Sony irányít, és nem tervezik olcsón kiadni a jogokat a kezükből. Ugyanakkor az is igaz, hogy a Disney meg nem szokott fukarkodni. Elemeztük egy kicsit a helyzetet, íme, erre jutottunk:

Más videóink is vannak, megtaláljátok őket a csatornánkon, ahova érdemes feliratkozni, sőt, ha benyomjátok a csengőt, biztosan nem maradtok le semmiről!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)