Hirdetés

10 dolog, amit tudnod kell, mielőtt nekiugrasz a The Division 2-nek

|

Mivel az egész szerkesztőség a Tom Clancy's The Division 2 világában kalandozik már, összedobtunk nektek gyorsan egy videót hasznos tippekkel a játékhoz.

Hirdetés

Ha még csak most ismerkedtek a Tom Clancy's The Division 2 világával, akkor érdemes végignézni az alábbi videót, amelyben főleg kezdőknek igyekszünk pár hasznos tippet adni, köztük olyat is, amit nekünk is jó lett volna tudnunk, amikor belevágtunk a második poszt-apokaliptikus kalandba. A GameStar segít, ahol tud, spórolunk nektek egy kis időt és energiát remélhetőleg.

Hirdetés

Lesz majd The Division 2 teszt is természetesen, de ez nem az a habkönnyű egyhétvégés menet, a Ubisoft legújabb mókája rabolja az időt rendesen, de addig is reméljük, hogy hasznos, érdekes tippekkel segítjük nektek a játékot, ha kedvetek támad Amerika szebb napokat is látott fővárosába látogatni. Ha tetszik, amit láttok, akkor osszátok a videót, nyomjátok a lájkot, ha pedig hozzátennétek még valamit, akkor azt köszönettel vesszük komment formájában. 

Csatornánkra feliratkozni nem kell félnetek jó lesz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)