Hirdetés

Lecsekkoltuk az ország első DJI márkakereskedését

|

Hatalmas érdeklődés övezte a megnyitót, ami nem csoda, hiszen a látogatók közt egy drón is gazdára talált.

Hirdetés

A DJI neve valószínűleg nem ismeretlen a számotokra, hiszen a drónokban és kamera stabilizátorokban utazó vállalat az elérhető árú eszközöktől a sokmilliós kiegészítőkig mindenféle kütyüt gyárt, amelyek kifejezetten népszerűek is a vásárlók körében.

Hirdetés

Pontosann egy héttel ezelőtt nyílt meg Budapesten az ország első márkakereskedése, ahol bemutatták a cég legújabb kütyüit, amiket természetesen ki is próbálhattak a jelenlévők, sőt, a látogatók közt még egy drónt is kisorsoltak, így nem csoda, hogy hatalmas volt az érdeklődés. Mi az elsők közt értünk oda, hogy mindent meg tudjunk mutatni nektek egy videóban:

A PC Worldös kollégák épp egy átfogó drón tesztet készítenek, így ha többet akartok tudni ezekről játékszerekről, feltétlen csekkoljátok a következő lapszámot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)