Hirdetés

Döbbenet, mennyi videojátékos filmet és sorozatot készít a Netflix, mutatjuk őket!

|

A legnagyobbakhoz nyúlnak ihletért, jönnek az Assassin's Creed, a Gears of War, és sok más széria adaptációi.

Hirdetés

Összeszedtük a tervezett netflixes adaptációkat, meg fogsz lepődni azon, mennyi kedvenc játékod kapcsán érkezik valami filmes vagy sorozatos tartalom. Persze ott van az HBO Maxnak a The Last of Us, az Amazonnak a Fallout, de vitathatatlan, hogy legkeményebben eddig is a Netflix feküdt rá a videojátékokon alapuló tartalmak gyártásába, és ez bizony a jövőben sem lesz másként.

Az alábbi videóban tényleg egy csomó tervezett filmet és sorozatot összeszedtünk, és egyáltalán nem kis címekről van szó, a Dragon Age: Feloldozás és a Sonic Prime bemutatója ráadásul már nincs is olyan vészesen messzire tőlünk.

Hirdetés

A készülő projektek között pedig az Assassin's Creed, a BioShock, a Gears of War, vagy épp a Far Cry 3: Blood Dragon kapcsán számítanak arra, hogy be tudja vonzani a rajongókat. Nézzétek meg az ajánlónkat, utáni pedig természetesen kommentben jöhet, hogy ti ezek közül melyik filmet vagy sorozatot várjátok a legjobban.

További videós tartalmainkért csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek, csurom hálásak leszünk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)