Hirdetés

Doom Eternal Livestream - üdvözöl a pokol

|

Kaci PC-n próbálja ki a Doom Eternalt, amit a kritikák már az egekbe magasztaltak. Most kiderül, hogy menet közben hogy teljesít a démonhentelős csoda.

Hirdetés

Meséltünk már nektek írott formában és videotesztben is arról, mennyire remekül sikerült a legújabb Doom, most pedig egy livestreamben esünk neki az Eternalnak. Lesz itt minden a darabokra szaggatott démonoktól... nos, további cafrangosra lőtt rondaságokig. 

Hirdetés

Kaci már régóta leszögezte, hogy csak és kizárólag akkor lesz hajlandó streamelni a Doom Eternalt, ha lehetősége nyílik a PC-s változatot használni. Szerencsére pontosan ez következik most, szóval nem lesz itt holmi kontrollerrel hadonászás, gyönyörűen kivitelezett, billentyűzet-egér kombós fejlövésekre számíthatunk tőle - vagy nem, de ez csak ma 16 órakor derül ki, akkor kezdődik el ugyanis az élő adás. 

A hétvégén újabb livestreammel jelentkezünk, de ezen felül is folyamatosan érkeznek majd az új videók, szóval mindenképp érdemes feliratkoznotok a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)