Hirdetés

Ezt az 5 új dolgot szeretjük a legjobban a Doom Eternalben

|

Lángszórótól a fegyverfejlesztésig, videóban mutatjuk be a Doom Eternal 5 legfontosabb újítását.

Hirdetés

Ha ez írott vagy videós Doom Eternal tesztünkből nem lett volna világos, kisebb hibái ellenére is eléggé tetszett nekünk az id Software új játéka. A csapat olyan újdonságokkal dobta fel a játékmenetet, amik nem csak egy listát bővítenek, hanem valóban hasznosak, jelentősen javítják az élményt.

Hirdetés

Ezek közül ötöt az alábbi videóban szedtünk össze, hátha kedvet kaptok a játékhoz, amennyiben eddig még nem volt alkalmatok kipróbálni, vagy vártatok egy utolsó lökésre. A lángszóró, a fegyverfejlesztések és az új többjátékos mód is szórakoztató, de a részleteket kattintás után ismerhetitek meg. Amennyiben a videóban látottak meggyőztek titeket, itt vásárolhatjátok meg a Doom Eternalt.

További videókat találhattok csatornánkon, ne maradjatok le semmiről, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)