Hirdetés

Nézzétek, mennyi Doom Eternal lootot kaptunk!

|

A Cenega és a Bethesda megszórt minket mindenféle jóval a Doom Eternal megjelenése okán. Videóban mutatjuk meg, mit rejtett a csomag.

Hirdetés

Pontosan egy hét múlva nekieshetünk a pokol válogatott ocsmányságainak az id Sofware fantasztikusnak ígérkező játékában, a Doom Eternalban. Mi már hónapok óta nagyon izgatottak vagyunk miatta (pláne én, miután januárban játszottam is vele), de a tesztre még pár napot várnotok kell; egész pontosan 2020. március 17. 15:00-ig, ugyanis ekkor jár le az embargó. Mielőtt visszamennék játszani vadul, Csirkével együtt szétkaptuk a Cenega csomagját.

Hirdetés

Volt benne póló, steelbook, és sok minden más, illetve azt is megtudhatjátok, tapad-e a hűtőmágnes, ha nincs rajta mágnes. Ha nagyon figyeltek, egy ponton azt is hallhatjátok, ahogy Kacival áramot cserélünk.

Hogy garantáltan ne maradjatok le a tesztről, a livestreamről, és mindenről, ami még rátok vár, iratkozzatok fel hamar!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)