Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - csillagharcosként püföljük egymást

|

Csirke és EndreMan az elsők között próbálja ki a Dragon Ball FighterZ bétáját.

Hirdetés

Nyakunkon a Dragon Ball FighterZ megjelenése, a január 26-án érkező játékot váró rajongók azonban még a nagy nap előtt kipróbálhatják a bétaverziót. Így fogunk tenni mi is.

Hirdetés

Dragon Ball FighterZ nyílt bétatesztje január 14-én vasárnap startol el, de az előrendelők már egy nappal korábban, vagyis január 13-án reggel 9 órakor belekezdhetnek a bunyóba. Erre nekünk is lehetőségünk nyílik, éppen ezért Csirke és EndreMan egy livestream keretében fogja kipróbálni a legújabb verekedős Dragon Ball címet. A játékkal már a tavalyi gamescomon is elkezdtünk ismerkedni, és meglehetősen kellemesek voltak az első benyomások, így természetesen nagyon várjuk a szombat este 19:30-kor induló adást. Ne maradjatok le, tessék felvésni a naptárba az időpontot. A videót pedig itt is eléritek: 

Állítólag a csillagharcosok már rég feliratkoztak, te se feledkezz el róla: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)