Hirdetés

Most kiderül, ki a jobb szuper csillagharcos - Dragon Ball FighterZ live stream

|

Csirke és Kaci az elmúlt időszak legjobb verekedős játékában próbálják meg péppé verni egymást.

Hirdetés

Bevallom őszintén, egy kicsit már megfakultak az emlékek abból az időből, amikor még reggelenként pizsamanadrágban voltam rátapadva a tévére, ahol épp egy Dragon Ball epizódot adtak, de épp ezért is vagyok kíváncsi arra, hogy mit tudnak még villantani ennyi évvel később, amikor a piac tele van jobbnál jobb verekedős játékokkal.

Hirdetés

A jelek szerint a Dragon Ball FighterZ kifejezetten jól sikerült, úgyhogy szombat délután össze is ülünk Csirkével, hogy megtanítson ezt-azt arról, hogyan is küzdenek az igazi csillagharcosok. Azért néhány trükk nekem is van a tarsolyomban, úgyhogy bízom benne, hogy nem lesz nagyon egyoldalú a küzdelem. Délután 4-kor minden kiderül.

A FigherZ-vel egy időben jelent meg a Monster Hunter World, amibe szintén bele fogunk nézni egy élő adás keretein belül. Ha nem akartok lemaradni, itt tudtuk feliratkozni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)