Hirdetés

Élőben próbáltuk ki a Dragon Ball Z: Kakarotot!

|

A Dragon Ball Z: Kakarot egyszerre akció-rpg és verekedős játék. Mindenkit is szétverünk benne ma.

Hirdetés

A Dragon Ball Z: Kakarot ugyancsak pénteken jelenik meg, de a tesztpéldány bizony már nálunk van, a stream embargó pedig ma délután négykor jár le, szóval nincs semmi akadálya annak, hogy a megjelenés előtt megmutassuk nektek a játékot.

Hirdetés

Kaci tehát pontban 16 órakor (oké, ismeritek, lehet, hogy kicsit megcsúszik) elindítja az élő adást, amelyben Son Gokut és a haverokat irányítva szépen belefog a teljes Dragon Ball Z saga felgöngyölítésébe. A Kakarot egy igazán különleges játék, hiszen a bunyón kívül klasszikus RPG elemekkel is rendelkezik, illetve egy nyílt világban enged minket kóricálni. Ne maradjatok le a streamről, 16 órakor találkozunk! 

Ha máskor sem akartok lemaradni új videóinkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)