Hirdetés

A Dragon Ball Z: Kakarot új magyar feliratos előzetese akár egy anime nyitánya is lehetne

|

Direkt úgy rakták össze a friss trailert, mintha egy anime sorozat legújabb részének felvezetője lenne, a végeredményt pedig csak imádni lehet.

Hirdetés

Hangulatos előzetest kapott a hamarosan érkező Dragon Ball Z: Kakarot. Az új trailerben a narrátor úgy vázolja fel a nyílt világú szerepjáték alapvetéseit, mintha egy valódi anime epizód elevenedne meg, és mi csak belecsöppennénk Son Goku legújabb kalandjába.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a végeredmény nagyon frappáns lett, sikerült gond nélkül belecsempészni az előzetesbe az animesorozat legendás humorát, és persze közben azért kaptunk pár igazán látványos összecsapást is. Mondanunk sem kell, ezt az előzetest is magyar felirattal nézhetitek meg a GameStar Hungary YouTube-csatornán, úgyhogy ha pont ez a lehetőség hiányzik a boldogságotokhoz, mindenképp kapcsoljátok be az opciót. 

A Dragon Ball Z: Kakarot 2020. január 17-én fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)