Hirdetés

Drámai fordulatokkal teli a néhai Lionhead Studios története

|

A néhány éve bezárt stúdiónak köszönhetjük a Fable szerepjátékokat, a Black & White sorozatot, valamint a The Movies című különlegességet.

Hirdetés

Peter Molyneux, a játékipar legnagyobb hantása (egyébként pedig komoly tiszteletnek örvendő játéktervező) néhány bullfrogos kollégájával együtt alapította a Lionhead Studiost, amely valamivel több, mint tízéves pályafutása során nem egy emlékezetes játékkal örvendeztette meg a nagyérdeműt. A csapat alkotásai közül a Fable csillaga ragyogott a legfényesebben és a leghosszabb ideig, emiatt is örülünk annak, hogy a Forza Horizons szériával bizonyított Playground Games egy új, nagyszabású szerepjátékkal bővítené a franchise-t.

Hirdetés

Ennek apropóján olvasmányos cikkben foglaltuk össze a Lionhead történetét, amely tanulsággal szolgál úgy az időközben a szélrózsa minden irányába szétszóródott fejlesztőknek, mint a bugyuta ötleteket erőltető Microsoftnak. Reméljük, okulnak is belőle.

Ha nem szeretnétek lemaradni a későbbi videóinkról, iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)