Hirdetés

A Microsoft és a Sony háborúja - Kaci második napja az E3-on

|

Az E3 egyes helyszíneit még építették, amikor Kaci berongyolt a rendezvényre. A Microsoft Showcase-en sikerült kipróbálni több új játékot is, utána pedig a Sony konferenciája felé vette az irány.

Hirdetés

Mocskosul irigyeljük Kacit, aki az egész hetet az E3 bebarangolásával tölti, de az biztos, hogy ezalatt egy perc pihenésre sem jut ideje. Az expó második napján is rengeteg érdekességet látott, erről pedig természetesen mesél is nektek.

A Microsoft Showcase-en nem csak az Assassin's Creed Originst próbálhatta ki Kaci, hanem a Forza Motorsport 7-et is elvihette egy körre. Érdemes mondjuk megjegyezni, hogy az új AC-t egy Xbox One X fejlesztői konzolon lehetett kipróbálni. Csak remélni tudjuk, hogy a kereskedelmi forgalomba kerülő masinán is ilyen gyönyörű lesz a játék. Természetesen a Sony konferenciáját sem mulasztotta el kiküldetésben lévő szerkesztőnk, erről is ejt pár szót a legújabb E3-as videónkban.

Kövessétek a GameStar Twitter és Instagram profiljait a Kaci legújabb helyszíni képeiért és beszámolóiért, a YouTube-csatornánkra pedig mindenképpen iratkozzatok fel, hogy ne maradjatok le a következő videóról sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)