Hirdetés

E3 2017 kerekasztal - mit hoz a Ubisoft, a Bethesda és a PC Gaming Show?

|

A második E3 2017-es kerekasztalban a Ubisoft és a Bethesda kínálatáról, valamint a PC Gaming Show várható felhozataláról beszélgetünk. Videóért kattints!

Hirdetés

Két napja az EA Play-jel foglalkoztunk, legutóbb a konzolgyártók E3-as jelenlétéről beszélgettünk, ma pedig a fejlesztők vannak soron, valamint a PC-nek dedikált show, ami harmadszorra talán már nem okoz csalódást.

Amit a Ubisoft nem jelentett be, az már kiszivárgott, de lehetnek még azért meglepetések a hétfő este tartandó show alatt is. A Bethesda kapcsán sejtjük, mi lesz, de biztosak még nem lehetünk sem a The Evil Within 2-ben, sem a Wolfenstein: The New Colossusban. A PC Gaming Show egy érdekes dolog, van, amit már tudunk, van, amit még nem, de nem ettől várjuk, hogy lenyűgözzön minket. Minderről az alábbi videóban beszélünk bővebben, reggelihez tökéletes (vagy ha később nézitek, ebédhez, vacsorához, lazuláshoz, bármihez).

További videókkal az E3 alatt is jelentkezünk majd, iratkozzatok fel:

A hírekért E3 2017 aloldalunkat vegyétek célba, a közvetítéseket pedig a fenti szövegben diszkréten elrejtett linkeken találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)