Hirdetés

E3 2019 Microsoft esélylatolgatás - új Xbox és rengeteg játék?

|

A Sony távolmaradásával a Microsoft előtt adott a lehetőség, hogy meghódítsák a világot. De vajon sikerül nekik?

Hirdetés

Szombaton az EA Play-jel hivatalosan is kezdetét veszi az idei E3-as szezon, ahol a Microsoft, a Ubisoft, a Bethesda, a Nintendo és a Square Enix is saját előadással készül, hogy csak a nagyokat említsük. Legújabb sorozatunkban ezekről elmélkedünk.

Hirdetés

Cikksorozat formájában már foglalkoztunk a témával, de úgy gondoltuk, érdemes a kamera előtt is összeültetni a szerkesztőség prominens tagjait. Xbox témában mazur, Chava, HP és Csirke osztották az észt, Paca pedig a kamera túloldaláról segített, ha elakadtak.

Elképesztő mennyiségű videóval készülünk az E3 alatt, úgyhogy mindenképp iratkozzatok fel, ha nem akartok lemaradni a legfontosabb bejelentésekről!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)