Hirdetés

Végülis milyen volt az EA Play 2017?

|

Összeültünk, hogy megbeszéljük, ki hogyan látta az EA Play 2017 bejelentéseit.

Hirdetés

Ahogy az EA Play és az E3 előtt, úgy most is összezártuk az online szerkesztőség négy alakját és Endrét egy megfelelően kivilágított szobába, hogy videóban vitassák meg álláspontjaikat, nézeteiket.

Hirdetés

Kaci személyesen élte át az EA Play-es előadást, ott volt a helyszínen mindvégig, így ő részben arról mesél, milyen volt közvetlen résztvevőként az élmény. Csirke, HP és Paca itthonról izgultak-dolgoztak, követtek mindent, jól tájékozottan szóltak hozzá a felmerülő témákhoz. Nézzétek meg a műsort, és írjátok le, nektek mi tetszett és mi nem.

Ha esetleg a fenti videó épp a "tetszett" kupacba kerül, jelezzétek azt egy like-kal, ha pedig továbbiakat is szeretnétek látni, iratkozzatok fel, hogy ne maradjatok le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)