Hirdetés

EA Play 2019 esélylatolgatás - végre kapunk egy tényleg jó Star Wars játékot?

|

Összeültünk, hogy megbeszéljük, mire számíthatunk az EA Play-től idén.

Hirdetés

Az Electronic Arts több szempontból is rendhagyó módon tartja idei nagy, az E3-at napokkal megelőző eseményt. Nem lesz például sajtókonferencia, és már előre bejelentette, mely játékokra fog időt szánni.

Hirdetés

A Star Wars Jedi: Fallen Order miatt persze izgatottak vagyunk, de a Battlefield V, az Apex Legends, a The Sims 4 és az Anthem újdonságainál valamivel jobban érdekelne minket, hogy milyen lesz az idei Need for Speed, valamint az ősszel érkező Plants vs. Zombies játék. Ezekről - ha tényleg csak arról ejt szót az EA, ami a menetrendben szerepel - talán majd később fogunk hallani, mondjuk a gamescom környékén, de addig is megpróbáltuk megsaccolni, mennyire lesz erős az EA idei villantása. Chava, Paca, HP és Csirke a kamera előtt, nézzétek, élvezzétek:

Jön még néhány videó a napokban, úgyhogy iratkozzatok fel csatornánkra sebesen, jó lesz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)