Hirdetés

Itt az EA Play 2019 négy percbe sűrítve

|

Az EA Play hivatalosan is elindította az idei E3-as szezont. Videós formában foglaltuk össze a legfontosabb bejelentéseket.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt az Electronic Arts kivonult az E3-ról, hogy egy külön rendezvényen mutassák be a saját játékaikat. Az EA Play évről évre változik, idén már sajtókonferenciával sem készült a kiadó, inkább csak bekapcsoltak minket a rajongói fesztiválon zajló színpadi programokba. Ha érdekel titeket a részletes beszámoló, akkor érdemes Csirke cikkét elolvasni róla.

Hirdetés

Ha viszont nincs rá időtök, vagy kedvetek olvasni, akkor videón is összeszedtük nektek a lényeget. Bár hatalmas meglepetések nem voltak, az Star Wars Jedi: Fallen Ordernek és a FIFA 20 új játékmódjának kifejezetten örülünk, ahogy annak is, hogy a már megjelent játékaikat is folyamatosan bővítik. A The Sims 4-et például a jelek szerint a végtelenségig lehet. Na de nézzétek az összefoglaló videót, itt van minden fontos:

Minden konferenciáról és fontos bejelentésről érkezik majd hasonló videó, úgyhogy ennél jobb alkalom még sosem volt arra, hogy feliratkozzatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)