Hirdetés

Ebből a videóból mindent megtudhatsz a CDPR vezetőjének bocsánatkéréséről és a játék jövőjéről

|

Marcin Iwiński videoüzenetben kért bocsánatot a Cyberpunk 2077 játékosaitól, a stúdió további tervei is szóba kerültek, erről készítettünk netktek egy gyors videót.

Hirdetés

Hazai idő szerint tegnap késő éjjel egy új anyag élesedett a hivatalos Cyberpunk 2077 YouTube-csatornán. Egy videoüzenetet tettek közzé, melyben a CD Projektet 26 évvel ezelőtt megalapító, és a céget jelenleg is Adam Kiciński mellett vezető Marcin Iwiński mesélt arról, mi is ment félre a fejlesztés során. 

Iwiński gyakorlatilag a vezetőséggel együtt vállalta a teljes felelősséget azért, hogy milyen hibákkal érkezett meg a Cyberpunk 2077, és milyen minőséget képviseltek az előző generációs verziók a játékból. Egyúttal arra kért mindenkit, hogy haragjukat ne a fejlesztők felé irányítsák, mivel ők erőn felül teljesítettek, és nem ők határoztak arról, hogy ebben a formában kiadásra kerül a Cyberpunk.

Hirdetés

A részletes bocsánatkérésen túl Iwiński arról is beszámolt, milyen ütemben érkeznek majd az új tartalmak a játékba, illetve mikor számíthatunk a Cyberpunk 2077 valódi next-gen verzióira, a PS5-ös és Xbox Series X-es kiadásokra. Többek között ezekről is szó esik az alábbi videónkban. 

Ha a jövőben is szeretnétek, hogy hasonló friss híreket rövid videók formájában is feldolgozzunk, akkor ezt úgy tudjátok a tudtunkra adni, hogy hevesen nyomkodjátok a videó alatt a Like gombot. Amennyiben pedig korábban még nem tettétek volna, mindenképp iratkozzatok fel csatornánkra, és bökjétek be a csengettyűt is - utóbbi abban segít, hogy értesítést kapjatok a legújabb tartalmainkról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)