Hirdetés

ECHO livestream - játszottál már saját magad ellen?

|

A mesterséges intelligenciát a legtöbb játékban könnyű kijátszani, de mi van akkor, ha az ellenfelek folyamatosan ellesik a trükkjeidet? Tartsatok velünk és kiderül!

Hirdetés

Ha valamihez nagyon értenek a Hitman fejlesztői, akkor az a lopakodás, és az ellenfél gyenge pontjainak kihasználása. Az ECHO-t fejlesztő Ultra Ultra egykori IO Interactive-os arcokból áll, akik eggyel magasabbra akarták tenni a lécet.

Hirdetés

Az ECHO-ban fel kell fedeznünk egy palotát, amiket egy szuperszámítógép által vezérelt klónok őriznek. A gép figyeli minden mozdulatunkat, és azokat megtanítja a klónoknak, akik így egyre erősebbek lesznek. Ha lopakodsz, ők is bújkálni fognak, ha lövöldözöl, ők is fegyvert ragadnak majd. Éppen ezért egyetlen esélyed van: ha folyamatosan alkalmazkodsz a szituációhoz. Hogy Kaci képes lesz-e erre, az most élesben kiderül este 7 órától élőben (illetve később szabadon visszanézhető az egész ECHO gameplay):

A klónoknak már megtanítottuk, hogyan kell megnyomni a feliratkozás gombot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)