Hirdetés

Egészen furcsa szereposztásban mutatjuk be a Ratchet & Clank: Rift Apartot

|

Itt van mazur, akinek magyar hangja HP. Micsoda? Hogy jön ez ide? A Ratchet & Clank: Rift Apart teszt videója olyan csodás meglepetésekkel teli, mint a játék maga.

Hirdetés

Alig vártuk már, hogy végre mondhassunk valamit érdemben a Ratchet & Clank: Rift Apart kapcsán, bár Paca korábbi exkluzív előzetese kapcsán azért sejthettétek, hogy lelkesek vagyunk a cím kapcsán. És most végre eljött az óra, amikor végre leesik a lakat a szánkról, elmondjuk egyenesen a szemetekbe (videóra kattintva a fületekbe is), hogy mit gondolunk az Insomniac Games régóta várt címe kapcsán.

Elvárások az egekben, PS5 kapcsán szintén (bár ugye még mindig problémás új generációs konzolt szerezni, de azért szerencsére egyre többen tudják megtapasztalni, mit is tud ez a gép), szóval tényleg nagy kérdés volt, mit remélhetünk egy AAA címtől mostanság.

Hirdetés

Nos, az eredmény alább megtekinthető, egészen furcsa felosztásban, mert ugyebár mazur minden személyes hangvétellel szeretni fűszerezni cikkeit (nem minta ez oly ritka lenne a GS szerkesztőségében), és nem is akartunk változtatni ezen, így én próbáltam meg átadni nektek gondolatait az alábbi videóban. Mazur, ha ezt nézed: remélem sikerült.

Na és nektek hogy tetszett a teszt? Mit gondoltok a játékról? Kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)