Hirdetés

Egy csomó soulslike játék érkezik, örülhetnek a műfaj kedvelői

|

Mutatunk 10+1 soulslike játékot, ami a közelebbi, vagy távolabbi jövőben fog megjelenni.

Hirdetés

Manapság már tényleg nem lehet gond nélkül ráhúzni a "rétegjáték" skatulyát a soulslike műfajra, elég csak egyetlen pillantást vetni mondjuk az Elden Ring eladási számaira, és máris kész a cáfolat. De milyen játékokat érdemes várnia azoknak, akik már rég túlvannak a FromSoftware címein és az összes többi fontosabb korábbi megjelenésen? Egy 10+1-es listán most összeszedtük azokat a soulslike játékokat, amiket mi nagyon várunk és a ti figyelmetekre is érdemesek lehetnek.

Plusz egyes versenyzőként felkerült a listánkra egy olyan alkotás is, ami különösen a hazai rajongók szívét fogja majd megdobogtatni. 

Hirdetés

Az alábbi videóban tehát megtaláljátok a mi 10+1-es gyűtésünket, de lent, a kommentek között természetesen ti is kiegészíthetitek a listát! 

Ha más videóinkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)