Hirdetés

Egy gyors videóval felzárkóztatunk a Star Wars: The Bad Batch startja előtt

|

Holnap indul a legújabb Star Wars animációs sorozat, ez a videó pedig segít hamar képbe kerülni a The Bad Batch kapcsán.

Hirdetés

Holnap ismét elérkeztünk az év azon napjához, amikor minden Csillagok háborúja-rajongó szíve együtt dobban, május 4-ét ugyanis a hivatalos nemzetközi Star Wars napként tartják számon. Egyáltalán nem véletlen tehát, hogy a Lucasfilm pontosan erre a napra időzítette a Star Wars: The Bad Batch maratoni hosszúságú, 70 perces szezonnyitóját.

Az alábbi videóban gyorsan elmagyarázzuk, mi is ez a sorozat, kik a főhősei, és mire is számíthatunk az évad során. 

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videónk, akkor egy like-kal tudjátok jutalmazni, amennyiben pedig a továbbiakban sem akartok lemaradni friss tartalmainkról, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Ha támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)