Hirdetés

Egy teljes Scarlet Nexus cosplayre elég cuccot kaptunk

|

Szerkesztőségünkben járt egy Scarlet Nexus Recruit Kit, Kaci pedig természetesen ki is bontotta a méretes csomagot.

Hirdetés

Egy igazán különleges, exkluzív csomaggal lepett meg bennünket a Scarlet Nexus hazai forgalmazója, vagyis a Cenega Hungary. Alaposan megpakolt pakkról van szó, melyet Kaci természetesen egy külön videóban szépen ki is bontott.

A Scarlet Nexus Recruit Kitben pedig annyi jóság lapult, hogy kis túlzással már szinte teljesen kész van egy tematikus cosplay ezeknek az apróságoknak hála. Ritkán találkozunk ilyen változatos és bőséges sajtócsomaggal. 

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)