Hirdetés

Kalandos út áll Nathan Drake mögött, íme az Uncharted-játékok teljes története

|

Összefoglaltuk az összes Uncharted játék történetét, így könnyen naprakész lehetsz akár az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, akár az új mozifilm kapcsán.

Hirdetés

Mostanában megint minden az Uncharted széria körül forog, elvégre nemrég jelent meg a negyedik részt és annak önálló kiegészítőjét magában foglaló PS5-ös Legacy of Thieves Collection, napokon belül pedig mozikba kerül az Uncharted filmadaptáció is Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével.

Éppen itt az ideje tehát, hogy ismételten egy maratoni hosszúságú magyarázóvideóval jelentkezzünk, melyben elejétől a végéig elmeséljük nektek az összes eddig kiadott Uncharted epizód sztoriját. 

Hirdetés

Nektek melyik volt a kedvenc részetek a sorozatból? Milyen lehetne szerintetek a következő Uncharted-játék? Írjátok meg kommentben!

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)