Hirdetés

Egyetlen videóban foglaltuk össze Johnny Depp és Amber Heard teljes perét

|

Összeszedtük Johnny Depp és Amber Heard perének legfontosabb pillanatait, hogy tényleg érthető legyen, mi is történt hat hét alatt a tárgyalásokon.

Hirdetés

Még idén januárban meséltünk egy hosszabb videóban arról, egészen pontosan miért is indul majd el a per Johnny Depp és Amber Heard között. Mostanra már túlvagyunk a hathetes tárgyalássorozaton, megszületett az ítélet is, de könnyen lehet, hogy még nem ért véget a történet, Heard ugyanis fellebbezni akar.

Ez a hat hét mindenesetre milliókat szögezett az online közvetítések elé, és a tárgyalások tényleg annyira izgalmasak és fordulatosak voltak, mintha egy hollywoodi mozifilmet néznénk. Hat hét azonban hosszú idő, ezért úgy gondoltuk, nem árthat egy teljeskörű összefoglaló anyag.

Hirdetés

Az alábbi, meglehetősen hosszú videóban szépen sorban összeszedtük Johnny Depp és Amber Heard perének összes fontosabb és érdekesebb pillanatát, így ha megnézitek ezt az összefoglalót, akkor garantáltan teljesen képben lesztek az egész üggyel kapcsolatban.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)