Hirdetés

Elhunyt Matthew Perry, jön a fizetős Facebook, bajban lehet a Marvel, Eva Elfie DOTA 2 versenyen adakozott

|

A GS Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Sajnos egy nagyon szomorú hírrel indult a hét, múlt vasárnap hajnalban érkezett ugyanis a hír, miszerint meghalt Matthew Perry, a Jóbarátok Chandlerje. Természetesen erről is szó esik a mai GS Hype-ban, ahogy a 2023-as BlizzCon legnagyobb és legizgalmasabb bejelentéseiről, illetve arról is, hogy most épp hatalmas bajban lehet a Marvel moziverzuma

Kiderült továbbá, hogy nem ússzuk meg, jön a fizetős Facebook és Instagram, esport fronton pedig rendhagyó hírről számolhatunk be: Eva Elfie a DOTA 2 verseny győztesének adta OnlyFans-bevételeit - mi nyilván nem ismerjük őt, de ti lehet, hogy tudjátok, kiről van szó.

Hirdetés

Kaci ezekről, és további fontos, érdekes, vagy épp szemráncolásra okot adó hírekről mesél nektek a legújabb GS Hype adásban:

Ha tetszett az új Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GS Hype-ot a foodora támogatta. Ti csatlakoztatok már a PRO kajarendelők táborához? A foodora PRO előfizetéssel kedvezményes vagy akár ingyenes kiszállítással rendelhettek a kedvenc éttermeitekből. Az előfizetési díj mindössze 1390 forint, így már havi két rendeléssel visszahozhatja az árát, az exkluzív ajánlatok és kedvezmények köre pedig csak bővülni fog a jövőben. Ráadásul most a PRO 100 kuponkóddal az első hónapot ingyen húzhatjátok be. Ide kattintva megtaláltok minden részletet!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)