Hirdetés

Elindult a Heti Meta, a GameStar és a Leet közös podcastja

|

Kéthetente fog jelentkezni a GameStar és a Leet közös beszélgetős műsora, az első adást már nézhetitek is.

Hirdetés

Ahogy arról nemrég beszámoltunk nektek, közös podcastot indítunk a Leet csapatával, ez lesz a Heti Meta. Azóta már túlvagyunk az első felvételen, sőt ma reggel élesedett is az adás, amiben többek között a Twitter felvásárlásáról, a botrányosan rossz Postal 4-ről, a születésnapos The Elder Scrolls III: Morrowindről, a NeocoreGames új játékáról, és egy igazán remek hobbiszinkronról is szó esett. 

Most az első részt a Leet YouTube-csatornáján, vagy itt, picivel lentebb nézhetitek meg, két hét múlva azonban a második rész már hozzánk fog kikerülni, utána pedig vetésforgóban váltja egymást a két csatorna.

Hirdetés

Ebben a részben most a GameStar részéről Kaci és én vettünk részt, de ez nem mindig lesz így. Kaci általában marad, sőt a hozzánk kikerülő részekben ő lesz a műsorvezető, de én előreláthatólag nem mindig fogok tudni részt venni a felvételeken, szóval másokkal is találkozni fogtok. A második adásban például Paca ül majd be Kaci mellé.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)