Hirdetés

Elképesztően sok szereplő érkezik a Zack Snyder: Az Igazság Ligája filmben, videóban mesélünk róluk

|

Több tucat karakter esik majd egymásnak a Zack Snyder: Az Igazság Ligájában.

Hirdetés

Nemrég megkaptuk a Zack Snyder: Az Igazság Ligája régóta várt, teljesértékű előzetesét, a friss trailer és a rendezői nyalatkozatok alapján pedig könnyedén össze lehet rakni, hogy mely karakterek felbukkanására is számíthatunk a márciusban debütáló, nem kevesebb mint négy óra hosszú szuperhősfilmben. 

Maradnak persze az eredeti moziban is látott szereplők a Snyder-féle változatban is, de hozzájuk nem kevés újonc csatlakozik. Könnyen lehet, hogy mindannyiójukat ki sem szúrtátok a trailerben, így mindenképp érdemes megnézni az alábbi videót.

Hirdetés

Ha pedig legújabb magyarázónk elnyerte a tetszéseteket, akkor ne feledjétek el egy like-kal jutalmazni. Amennyiben a jövőben sem akartok lemaradni új tartalmainkról, mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, illetve bökjétek be a csengettyűt is,  amennyiben értesítést szeretnétek kapni a legújabb feltöltésekről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)