Hirdetés

Elképzeltük, mely játékokhoz illene a leginkább egy jó magyar szinkron

|

Még a szinkronszerepeket is kiosztottuk, olyan játékok kapcsán kezdtünk el álmodozni, mint például a Death Stranding vagy a Life is Strange.

Hirdetés

Volt időszak, amikor jóval gyakoribbnak számított a magyar feliratos videojátékok megjelenése, de szerencsére azért manapság is akadnak olyan címek (elsősorban talán a Sonynak és olykor a Microsoftnak köszönhetően) amik kapnak efféle honosítást. Szinkron tekintetében viszont egyáltalán nem állunk jól - ez annak tükrében nem túl meglepő, hogy nyilván lokalizált hanganyagot jóval drágábban lehet előállítani, mint egy feliratos. 

Mi azonban most eljátszottunk a gondolattal annak kapcsán, hogy mely videojátékok érdemelnének meg egy minőségi magyar szinkront, sőt csupán ennek a gondolatkísérletnek az erejéig szinkronrendezőnek is képzeltük magunkat, és összeraktuk álmaink castingját neves magyar szinkronszínészekkel. Az alábbi videóban erről mesélünk nektek.

Hirdetés

A videó egy korábbi cikkünk alapján készült, az írott anyagban az egyes szinkronszínészek nevére kattintva találni fogtok hozzájuk tartozó hangmintákat is.

Természetesen kíváncsiak vagyunk a ti személyes véleményetekre is: melyik játékok esetében örülnétek a leginkább egy magyar szinkronnak?

Ha semmiképp sem akartok lemaradni a videós tartalmakról, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességét nagyon köszönünk nektek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)