Hirdetés

Elment a legnagyobb hős - Stan Lee magyarázó

|

95 éves korában elhunyt kedvenc szuperhőseink megálmodója. Rá emlékezünk ezzel a videóval.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt rázta meg a világot a hír, hogy a képregényhősök atyaúristene, akinek annyi mindent köszönhetnek a Marvel-rajongók, immár egy másik univerzumból figyeli az eseményeket.

Hirdetés

Stan Lee utolsó kameója várhatóan a Bosszúállók 4-ben lesz, ezt követően nem találkozunk majd a mesterrel a mozivásznon. Olyan hősöket köszönhetünk neki, mint Pókember, a Fantasztikus Négyes, Vasember, vagy épp Doktor Strange. Az alábbi videóba összegyűjtöttük Stan Lee karrierjének legfontosabb állomásait, így ti is jobban megismerhetitek munkásságát.

A narrációt ismét Bálint barátunk mondta fel, akinek Gardrób Stúdió csatornáján egy temérdek kiváló hangoskönyvet találtok. 

Ha pedig a mi munkásságunkat ismernétek meg jobban, itt tudtok feliratkozni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)