Hirdetés

Élőben derítjük ki, hogy ezúttal is bénáztak-e a Predator: Hunting Grounds fejlesztői

|

Ma 17 órától EndreMan nyúzza az Arcadegeddont.

Hirdetés

Már olvashattátok nálunk Paca részletes beszámolóját az Arcadegeddonról, ma délután pedig EndreMan rá is veti magát a Predator: Hunting Grounds és a Friday the 13th: The Game fejlesztőinek új játékára.

Az IllFonic ezúttal nem egy licencelt címen dolgozott, inkább egy teljesen új ötlettel áll elő. A stúdió mókás kooperatív lövöldéje szakít a mostanában annyira népszerű battle royale vonallal, és teljesen másféle játékélményt kínál. Ma 17 órakor kiderül, mindez mennyire működik a gyakorlatban.

Hirdetés

Ha nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)