Hirdetés

Élőben nézünk szembe az Elden Ring ezernyi veszélyével

|

Megmutatjuk nektek, mire számíthattok majd a George R. R. Martin közreműködésével készülő játéktól.

Hirdetés

Nemrég olvashattátok Csirke Elden Ring előzetesét, sőt videó formájában is megismerhettétek, mit gondol a FormSoftware készülő játékáról. Most azonban ideje, hogy élő adásban is megmutassuk nektek, mitől döglik Kaci, aki vállalta, hogy 12:00 és 15:00 között szórakoztat benneteket.

A rendelkezésére álló időkeret alatt igyekszik majd a lehető legtöbbet megmutatni nektek a Dark Souls széria játékmenetét nyitott világgal vegyítő dark fantasy alkotásból.

Hirdetés

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a későbbiekben sem az élő adásainkról, akkor érdemes iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság révén ezt is megtehetitek. Rendkívül hálásak vagyunk mindkettőért!

Az Elden Ring 2022. február 25-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X|S konzolokra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)