Hirdetés

Emlékszel még ezekre a legendás reklámjátékokra?

|

Biztos, hogy volt már közülük párhoz szerencséd neked is.

Hirdetés

Ma már nem túl gyakran fut bele az ember olyan videojátékokba, melyek kifejezetten azért készültek el, hogy valamilyen terméket reklámozzanak, régebben viszont kifejezetten népszerű volt ez a promóciós megoldás.

Születtek persze így egészen borzalmas címek is, de szerencsére akadtak kifejezetten jó játékos is a reklámcélú fejlesztések között. Most ezekből gyűjtöttünk össze párat az alábbi videóban.

Hirdetés

Nektek esetleg más régi reklámjáték volt a kedvencetek? Kihagytunk volna valami fontosat? Bátran bővíthetitek a listát lent, a kommentek között!

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)