Hirdetés

Emlékszik még bárki ezekre a 2022-es játékokra?

|

Tavaly jelentek meg mind, de villámgyorsan törlődtek a legtöbbek elméjéből.

Hirdetés

Villámgyorsan elpörgött a 2022-es év, és bár nem kevés érdekesnek tűnő játékmegjelenést kaptunk tavaly (persze csúszott egy csomó izgalmas cím, de most nem ez a lényeg), azért az bizonyos, hogy nem tudnánk mindent felsorolni közülük. Egy csomó játék annyira nem tudott mély nyomot hagyni az emberben, hogy 2023 elején már alig emlékszünk rájuk.

Az alábbi negatív toplistában ezeket a játékokat szedtük össze. Azokat a 2022-es megjelenéseket, melyek rövid időn belül a feledés homályába vesztek.

Hirdetés

Egyetértetek a listával vagy épp vitába szállnátok vele? Netán bővítenétek? Bátran megtehetitek ezt mind lent, a kommentek között!

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, és persze bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok a friss feltöltésekről. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. Köszönjük, ha esetleg így tesztek!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)