Hirdetés

Épp a képregényrajongók között lehet megosztó a Thor: Szerelem és mennydörgés

|

Nem csak írott formában, hanem a megszokott módon, videóban is mesélünk nektek a Thor: Szerelem és mennydörgésről.

Hirdetés

Immár tényleg csak karnyújtásnyira van mindenkitől a Thor: Szerelem és mennydörgés hazai bemutatója, mi viszont már most mesélhetünk nektek arról, milyen élményekkel távoztunk a film sajtóvetítéséről. Nos, kezdjük egyből a lényeggel: alapvetően jókkal, a Szerelem és mennydörgés pontosan az a Thor-folytatás, amit mindenki várt Taika Waitititől.

Ez viszont egyben azt is magában rejti, hogy egyes keményvonalas képregényrajongók csalódni fognak. Messziről közelíti meg ugyanis az alapanyagot Waititi mozija, és egy pillanatig sem szemérmeskedik, ha változtatnia kell rajta.

Hirdetés

Mindez persze nem feltétlenül gond, az alábbi videóban részletesen is kifejtjük, miért lehet megfelelő háttérismeret nélkül telitalálat a Thor: Szerelem és mennydörgés, és miért csalódhatnak egy kicsit azok, akik Jason Aaron képregényeinek hála pontosan tudják, mennyire jól írt, különleges nemezis volt a füzetekben Gorr, az istenölő.

Ha tetszett a videó, és a jövőben sem akartok lemaradni játéktesztjeink mellett a filmes és sorozatos kritikáinkról sem, akkor mindenképp iratkozzatok fel, és bökjétek be a csengettyűt! Ha esetleg támogatnátok is a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet funkcióknak hála ezt is megtehetitek - köszönjük az efféle kedvességeket!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)