Hirdetés

Érdemes belekezdeni a Peacemaker sorozatba?

|

Ha szerettétek a The Suicide Squad - Az öngyilkos osztagot, akkor garantált, hogy a Peacemaker széria is be fog találni nálatok.

Hirdetés

James Gunn nem normális, de pontosan ezért imádjuk őt annyira, és ennek köszönhetően lehetett a 2021-es The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag olyan zseniális. Ugyanezt a vonalat vitte most tovább az HBO Maxre készült Peacemaker, avagy Békeharcos sorozatban is, és végtelenül hálásak vagyunk azért, mert a stúdió már most berendelte a folytatást. 

A Peacemaker ugyanis egy ízig-vérig Gunn produkció: elképesztően véres, folyamatosan káromkodnak benne, és a meztelenséget sem kezelik tabuként. 

Hirdetés

A végeredményhez azonban természetesen kellett maga John Cena is, a profi pankrátorból lett színész, aki élete szerepét kapta meg, mikor fejére húzhatta Békeharcos bilisisakját. Az alábbi videóban részletesen elmeséljük, mi miért szerettük annyira a Peacemaker sorozat első évadát - és ne feledjétek, érkezik a folytatás!

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)