Hirdetés

Érdemes beruházni a Deathloopra? Videóban mesélünk erről

|

Az Arkane újra bizonyította, hogy immerzív-szimet senki nem csinál úgy, mint ők.

Hirdetés

Írott formában már megkaptátok Kaci Deathloop tesztjét, most viszont videóban is elmeséli nektek, mire volt képes ezúttal az Arkane csapata. 

Részletes beszámolót kaptok, Kaci nem csak végigrohant a játékon, hanem alaposan kiismerte azt, beleásta magát a történetbe, durván feltápolta karakterét, hogy tényleg őszinte és átfogó véleményt tudjon alkotni az időhurkos kaland teljes egészéről.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. De most jöjjön maga a teszt:

Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)