Hirdetés

Érdemes egy kisebb vagyont fizetni a Homályrév társasért? Mutatjuk, mit kapsz a pénzedért!

|

Belemegyünk a matekba is, hogy világos legyen az ár-érték arány.

Hirdetés

Manapság a társasjátékok virágkorukat élik, rengeteg féle-faja beszerezhető belőlük, így tényleg mindenki megtalálhatja a kedvére való zsánert. Olcsónak mindenesetre cseppet sem mondható ez a hobbi, főleg, ha alaposan elmerül benne az ember, és el is kezdi már gyűjteni a dobozba zárt kalandokat. Ennek tükrében pedig felmerül a kérdés: megér 60 ezer forintot a világ legjobb társasjátéka?

Nyilván egyéni ízlés kérdése, hogy a Homályrév, avagy Gloomhaven megkaphatja-e ezt a szubjektív titulust (a BoardGameGeek toplistáján tényleg az első helyen áll), de az kétségtelen, hogy egy kiemelkedő társasról van szó, melynek érdemeihez igazodik az ára is. Most több szempont mentén haladva alaposan körüljártuk, tényleg megéri-e ennyit fizetni érte, mit is tud tulajdonképpen ez a legacy típusú fantasy társas. 

Hirdetés

Bemutatónk megtekintése után általános képet kaphattok arról, mire számíthattok a Homályrév bezsákolása után, de épp a játék műfajából adódóan teljesen elkerültük a spoilereket. Ez egy olyan több mint száz órán át tartó kaland, amit mindenkinek magának érdemes felfedeznie. 

Ha tetszett tetszett nektek legújabb videónk, és korábban még nem tettétek volna, mindenképpen iratkozzatok fel a csatornánkra! Amennyiben esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével erre is lehetőségetek van - ez persze teljesen opcionális, abszolút megértjük, ha inkább társasokat vásároltok. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)