Hirdetés

Érdemes elvinni a gyereket is a Super Mario Bros.: A filmre?

|

Alapvetően egy animációs filmről van szó, okkal gondolhatnánk arra, hogy a fiataloknak szól. Kritikánkban kitérünk arra, hogy miért nem egyértelmű a dolog.

Hirdetés

A mai naptól elérhető a magyar mozikban is a Super Mario Bros.: A film, a Nintendo és az Illumination Entertainment közös művéről készült kritikánkat már olvashattátok is. Alább videós formában találjátok meg a véleményünket, ami ezúttal különösen hasznos lesz a szülők számára.

Kitértünk ugyanis a videóban arra is, hogy melyek azok a jelenetek a filmben, amik miatt nem is annyira egyértelmű a családi mozizás, és érdemes alaposan átgondolni, elég nagy-e már a csemete ahhoz, hogy például szembesüljön egy nihilista, az édes halál csábító közelsége miatt örvendező cuki kis kék csillaggal.

Hirdetés

Ha már ti is láttátok a filmet, kommentben mindenképpen meséljétek el a saját véleményeteket!

Ha egyetlen új kritikánkról sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)